vickanz.blogg.se

Här speglaz mina tankar & funderingar

Saknaden väger tungt igen

Kategori: Allmänt

Foto: Jag och världens bästa kille
 
Saknaden väger tungt igen. Efter två fantastiska veckor tillsammans med min ängel så åkte Mathias inatt tillbaka till Umeå och jag vet inte när jag kommer att få hålla om honom härnäst.
Det känns alltid lika tungt att säga hej då när allt känns så ovisst, men jag känner också hur otroligt stark man blir för varje gång man lämnar varandra. Jag vill så gärna att Mathias ska vara en del av mig och jag kommer att fortsätta kämpa varje dag för att det ska förbli så! Jag vet, att om vi klarar av den sista tiden som är kvar, 95 mil ifrån varandra, så kommer vi fixa allt efter detta!
 
Du är mitt allt och tillsammans är vi starka!
 
Vickanz

PUBLIKREKORD

Kategori: Allmänt

 
PUBLIKREKORD MINA DAMER & HERRAR!
Ja herrejösses vilket drag det va påt idag! Även om min härliga förkylning lyser igenom så är jag nöjd. Hes och jävlig, men vad gör det om 100 år?! Replikerna satt som en smäck och rösten fanns med mig hela vägen genom föreställningen! Nu laddar vi i ensemblen om igen inför kommande föreställningar nästa helg! Längtar redan!!
Vill passa på att tacka, ännu en gång, för all uppskattning som jag fått och för alla fina blommor! 
 
Vickanz

Dax & ladda om

Kategori: Allmänt

Foto: Finspångs nyårsrevy (jag längst till höger)
 

Dax & ladda om! I morgon smäller det, igen! Andra föreställningen och nästan slutsålt även denna gång!
Biljetter finns att köpa på Kulturhuset i Finspång för den som missat det!
Jag hoppas vi ses i morgon klockan 19!
 
Vickanz

Ska jag bli sjuk NU?!

Kategori: Allmänt

Foto: Mathias (min älskade pojke) och jag
 
Ja.. Idag vaknade jag upp med halsont och kranen full med snor. Jippi! Jag som ska stå på scenen hela helgen. Lämpligt.. Eller inte... Ja ja, nu är det som det är. Bara att le & se förbannat glad ut helt enkelt!
Lite glad är jag i alla fall. Jag har köpt en ny JH-tröja på Hööks för presentkortet jag fick av min syster och hennes kille i julklapp! Tack! Har sneglat på den länge och äntligen hänger den i min garderob nu!
Sen har jag ridit idag också. Gick så jävla bra så det är sjukt faktiskt! Tränar fortsatt mycket lydnad och har nu kommit en bit i galopparbetet med min pärla. Han känns starkare och starkare för varje pass, vilket känns superkul! 
 
När jag kom hem efter stallet sa min älskling åt mig att gå & duscha och blev efter det serverad ett glas vin. Nu står han & lagar mat till oss och jag får absolut inte hjälpa till! Vilken underbar kille man har! Jag älskar honom så mycket att orden inte räcker till!
 
Nu blir det mat så vi hörs en annan dag!
 
Vickanz

Mycket på schemat

Kategori: Allmänt

Foto: Schumacher & Veronica Blom 
 
Ja, nu var det längesen jag skrev minsann, men nu är jag åter igen. Jag kan ju börja med att önska god fortsättning på det nya året! Jag är förväntansfull och hoppas 2014 kommer bli det bästa året någonsin för min del. Ny energi och nya mål! 
 
Jag har haft en underbar jul och ett fantastiskt nyår tillsammans med nära och kära, men framförallt tillsammans med min fantastiska pojkvän! Jag har varit ledig från mina fem jobb nu under jul och nyår och det har varit skönt. Men helt tomt på schemat har det ju definitivt inte varit.. Skulle man kunna säga. Jag har haft fullt fokus på repetitioner inför nyårsrevyn som gick av stapeln och hade premiär igår! Så sjukt kul!! Att stå på scenen är det roligaste so finns tycker jag, utan tvekan! Min högsta önskan är att få stå på scenen och underhålla flera tusentals människor! Det ger mig så mycket positv energi och så mycket glädje på samma gång att det nästan känns som att jag ska spricka av lycka!! 
 
Inte bara revyn har tagit mycket tid. Jag har ju en fyrbent vän som blivit friskförklarad och som jag nu satsar mycket på. Han känns fin, men det är hårt jobb som väntar och jag längtar efter tävlingsbanorna! 
 
 
Vickanz