vickanz.blogg.se

Här speglaz mina tankar & funderingar

Tillbaka igen efter lång tid

Kategori: Allmänt

 
Ja, det var länge sedan jag var inne här och skrev mitt senaste inlägg såg jag, den 6/1 i år för att vara exakt.
Jag var i ren nyfikenhet tvungen att kika på diagrammet som visar antalet läsare man har, och det var över förväntan måste jag säga! Jag trodde inte att det skulle vara någon som varit inne med tanke på min inaktivitet här under så lång tid. Det var lite kul att se faktiskt.
Nog om det, nu är jag tillbaka igen efter lång tid.
 
Jag fick lust att skriva igen och kom på att jag faktiskt har en blogg som ligger bortglömd och skräpar, så därför valde jag att damma av den och skriva av mig lite.
Det har hänt så himla mycket i mitt liv sen jag skrev sist men jag tänkte faktiskt inte dra något av det i det här inlägget. Jag vill bara skriva av mig lite idag helt enkelt men jag lovar att jag kommer skriva mer om vad som hänt den senaste tiden, när jag känner mig redo och orkar att berätta för den som vill lyssna. Ha bara tålamod så lovar jag att jag ska samla kraft till att dela med mig av min resa under den senaste tiden.
 
Jaha min kära läsare! Lördag kväll.. Den här dagen gick sjukt snabbt och jag fattar inte hur detta är möjligt för jag har verkligen inte gjort något kreativt alls idag! Jag låg kvar i sängen toklänge och sen har jag bara förflyttat mig mellan duschen, köket och soffan. När jag är nere, eller bara slut på orken, så lyssnar jag väldigt mycket på musik och det har jag gjort idag. Jag har lyssnat, funderat och bara låtit tiden rulla på utan att ens ha något begrepp överhuvudtaget. Fruktansvärt skönt ibland, och jag kan verkligen rekommendera detta. Bara låt dig gå in i musikens värld och dröm dig bort för en stund... Det är läkande. I alla fall för mig.
Snart är dagen och kvällen slut och en ny dag väntar i morgon. Mina två mål för morgondagen är att försöka gå en liten sväng och att hälsa på mamma och pappa en stund. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda och hur allt känns. Jag försöker att leva en dag i taget. Det är inte lätt, men jag försöker.
 
Jag hoppas att du haft en skön lördag och jag jag önskar dig en fortsatt trevlig kväll!
Puss & kram
 
Vickanz
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: