vickanz.blogg.se

Här speglaz mina tankar & funderingar

Ompysslad & fin

Kategori: Allmänt

 
Gokväll
Idag har jag haft en bra dag. Jag har suttit i den där underbara frisörstolen! Det är ju så skönt & få bli ompysslad ibland. Det är ju inte allt för ofta man skämmer bort sig själv faktiskt. Jag försöker bli bättre på det eftersom jag tycker att det är otroligt viktigt! Innan jag åker till Umeå och till min älskade ängel nästa vecka, så har jag lovat mig själv att boka en hand- och armmassage. Jag ser fram emot det. Har så förbaskat ont efter allt kryckhoppande. 
Ikväll tog jag mig två glas vin tillsammans med min vän, naturkunskapsboken. Tänkte att det kanske skulle bli lite roligare då. Och tänka sig! Det blev det! Fick riktigt mycket gjort och blev klar med det jag skulle, INNAN deadline! Så jag är nöjd och glad! Det som fattfades va min Mathias. Det kan vara bland det mysigaste som finns.. Att ta ett par glas vin och kramas med den man älskar från djupet av sitt hjärta! Det får bli nästa vecka det. Det kan jag lova!! 
Nu ska jag nog studsa uppför trapporna och göra mig i ordning för & sova ett par timmar. Jag kanske får sova utan sån fruktansvärd värk i natt. Med lite vin i kroppen tänkte jag. Jag hoppas att du också får sova gott, så hörs vi som vanligt i morgon igen!
 
Vickanz

Kommentarer

 • Lady Violett säger:

  Vad läckert ditt hår blev! I och för sig brukar ditt hår vara läckert. Vad skönt att du haft en bra dag. :-) Det är du allt värd. Kram!

  Svar: Tack! Du är för söt! Kram :-)
  Vickanz

  2013-09-12 | 22:47:31
  Bloggadress: http://ladyviolett.blogg.se

Kommentera inlägget här: